De säger att den bästa kameran är den du har med dig och vad har man med sig om inte en smartphone numera. Tänk på att möjligheterna är oändliga med kvalitén som numera erbjuds och även alla applikationer som finns till redigering. Du kan ge en bild mer kontrast, skärpa eller vad som faller dig i smaken. Men det kan även vara svårt att hitta dem bästa applikationerna i denna djungel av alternativ och beroende på vad man har fotograferat och vad man ska använda bilden till gör det ännu svårare.

10 fotoappar som är gratis

Gillar man att dela sina bilder är Instagram ett forum för detta som även har redigering av bilder och filter men om man däremot vill ha lite mer avancerad redigering så passar Snapseed bättre där de erbjuder punktredigering. Även Flickr är ett socialt nätverk men dem erbjuder 1000gb gratis lagring av bilder. Photoshop express är ett grundläggande redigeringsverktyg om man bara vill redigera ljus, konstrast m.m. Sen kan man även ladda hem Pixlr om man vill göra ett collage av sina bilder, om man dessutom vill ha vit ram kring bilden kan man ladda hem Whitagram. Föredrar man att filma finns även Hyperlapse som filmar fortare än vad kameran erbjuder. Detta var 10 gratis appar av 20 appar för fotointresserade.

10 fotoappar som kostar

Gillar man filter är Afterlight det bättre valet som har 70 filter men även Stackable arbetar mycket mer filter och textur. Om man fotat snett kan SKRWT ordna detta och om vill skydda sin bild kan man lägga in sitt namn i iWatermark. Gillar man vintage kameror är Hipstamatic förstavalet av urvalet filter men vill man ha mer vintagekänsla är 8mm Vintage camera ett bättre val. Fotograferade man mycket förr är Photomyne Pro bra att scanna dem digitala. Vill man ha lite roligt i sociala sammanhang kan Face Swap Live vara en app där man byter ansikten och vill man lägga på ett citat på fotot är Fotomania rätt. Gillar man att fotografera landskap kan man ladda hem Wondershare panorama.

 
 
 
 
sportpress